Uutiset

Storytel-jäsenetutarjous voimassa syyskuun loppuun

Storytel tarjoaa Union jäsenille kuukauden mittaisen maksuttoman kokeilujakson.

Lue lisää

Ammattiliitto Union webinaarisarja syksylle 2020

Union syksyn webinaarisarjan ensimmäiset kolme esitystä koostuvat työelämätaitoja tukevista ja jaksamista edistävistä tunnin mittaisista verkkoluennoista.

Lue lisää

Nordean toimintaa tehostetaan – henkilöstöä vähennetään jatkuvasti

Kesäloma-ajan kuluessa on hyvä hetki summata alkuvuoden aikana käytyjen yhteistoimintaneuvottelujen tilanne Nordeassa.

Lue lisää

Toivon voimalla eteenpäin

Toiveikkuuden ja tulevaisuudenuskon ylläpitäminen kriisitilanteessa vaatii aktiivista ponnistelua. Huolissa vellominen voi olla nautinnollista, mutta ei auta eteenpäin.

Lue lisää

STTK: EK:n takinkääntö ansiosidonnaisen työttömyysturvan osalta heikentää entisestään työmarkkinajärjestöjen yhteistyötä

Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) ilmoitus tukea kokoomuksen aloitetta universaalista ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta kaikille on yllättävä takinkääntö. Vielä viime viikolla EK totesi, että se kannattaa nykyistä järjestelmää.

Lue lisää

Saamen kieli sydäntä lähellä

Inarissa työskentelevälle Arja Jomppaselle Kelan saamenkielisten palveluiden kehittäminen on paitsi työ, myös vahvasti tunneasia.

Lue lisää

Vuosilomat – mitkä asiat vaikuttavat vuosilomien järjestelyihin

Kesälomat ovat alkaneet ja nyt on hyvä hetki kerrata pelisääntöjä vuosiloman pituuteen ja ajankohtaan, vuosiloman ansaintaan perhevapaiden aikana sekä miten toimia, jos lomalla sairastuu.

Lue lisää

STM: Työntekijöiden toimeentulon vahvistamiseksi tehtäviä lakimuutoksia jatketaan vuoden loppuun – valtio osallistuu ansiopäivärahojen rahoitukseen myös lomautusajalta

Työttömyysturvaa tarvitsevien ihmisten taloudellista asemaa vahvistetaan tilanteessa, jossa moni on joutunut työttömäksi tai lomautetuksi. Valtio osallistuu väliaikaisesti ansiopäivärahojen rahoitukseen.

Lue lisää