Liity nyt ja osallistu iPad-arvontaan

Ammattiliitto Unio on Kelan toimihenkilöiden ja Ammattiyhdistys Nousun ammattiliitto. Union jäsenet työskentelevät pankki- ja sosiaalivakuutusaloilla.

 

Ajalla 15.3.-31.8.2019 Unioon liittyneiden kesken arvotaan iPad sekä 10 kappaletta GoGift-lahjakortteja.

Eniten jäseniä hankkinut palkitaan Jopo-polkupyörällä.

Viisi eniten jäseniä hankkinutta palkitaan ilmaisella Union jäsenristeilyllä sekä GoGift-lahjakortilla jokaisesta liittyneestä jäsenestä.

LIITY UNIOON TÄSTÄ

 

7 SYYTÄ LIITTYÄ UNIOON

Työntekijän puolta työelämässä pitää ammattiliitto
Jos työsuhteessasi tulee ongelmia esimerkiksi palkkojen tai työehtojen suhteen, sinun ei tarvitse selvitellä niitä yksin, sillä apua saat liitosta.

Ammattilainen kuuluu ammattiliittoon
Jäsenyys on osoitus siitä, että arvostat omaa ammattiasi haluat viedä eteenpäin alasi työehtoja ja pidät tärkeänä, että Pelisääntöjä noudatetaan työsuhteessa.

Neuvontaa kaikissa työsuhdeasioissa
Työpaikallasi on luottamusmies ja saat häneltä aina apua kaikissa työsuhdeasioissa.

Oikeus- ja lakimiespalvelut työsuhdeasioissa
Jäsenellä on mahdollisuus oikeusapuun ja liiton lakimiespalveluihin.

Turvaa työttömälle
Union jäsenenä kuulut automaattisesti JATTK-työttömyyskassaan. Kassan jäsenenä kerrytät ansiosidonnaista päivärahaa, jolla turvaat itsellesi paremman toimeentulon mahdollisen työttömyyden ajaksi. Koskee myös määräaikaista työsuhdetta ja harjoitteluaikaa.

Koulutusta
Liiton jäsenenä voit osallistua Union järjestämiin koulutuksiin ja jäsentapahtumiin. Liitto tarjoaa koulutusta, joka lisää ammattitaitoasi tai kehittää sinua luottamustehtäviin.

Muut jäsenedut
Union jäsenedut ovat käytettävissä niin työssä kuin vapaa-aikana. Etuihin kuuluu mm. matka- ja tapaturmavakuutus, lomaetuja, laivayhtiöiden alennuksia, siviiliasioiden juristiapua, yms. Jäsenedut Unio

Liity nyt Ammattiliitto Unioon