Koulutus

Tervetuloa kursseillemme!

Koulutusta jäsenille ja luottamustoimisille

Ammattiliitto Union koulutus on liiton järjestämää, organisoimaa ja pääosin itse toteuttamaa. Koulutuksen peruskurssit pidetään pääsääntöisesti keväällä ja ns. syventävät kurssit syksyllä.

Henkilöstöedustajien koulutuspolku

Luottamusmiesten, yt-valtuutettujen ja työsuojeluvaltuutettujen kurssiohjelma käynnistyy peruskursseilla, osilla 1 ja 2. Näillä kursseilla käydään läpi mm. työelämän erilaisia lakeja.

Syventäviä kursseja ovat mm. tasa-arvoon, talouteen ja työlakeihin liittyvät koulutukset. Henkilöstöedustajat voivat luonnollisesti osallistua myös jäsenkoulutuksiin.

Kursseille ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan liiton verkkosivuilla NOORA-palvelun kautta. Kursseille ilmoittautuneille lähetetään ohjelma ja matkatilausohje viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia.

Kurssi-ilmoittautumisesi on sitova. Jos kursseille ilmoittautunut ei ilmoita poissaolostaan viikkoa ennen kurssin alkua, peritään häneltä poissaolosta aiheutuneet kustannukset.

Mikäli kuitenkin jostain pakottavasta syystä et pääsekään kurssille (esim. äkillinen sairastuminen, josta toimitettava lääkärintodistus), siitä on ilmoitettava jäsenpalveluun, jasenpalvelu@unioliitto.fi

Kustannukset

Koulutukset ovat Union tarjoama jäsenetu ja näin ollen osanottajille maksuttomia.

Liitto maksaa koulutuksen, ruokailut ja mahdollisen majoituksen sekä matkat matkustusohjesäännön mukaisesti.

Lisätiedot

Lisätietoja koulutuksista ja niiden järjestelyistä saat liiton jäsenpalvelusta, jasenpalvelu@unioliitto.fi