Jäsenedut

Tähän on koottu Union jäsenenä käytettävissäsi olevat omaan talouteen ja vapaa-aikaan liittyvät alennukset ja jäsenedut. Etuja käyttäessäsi pidä jäsenkortti lähettyvillä, sillä useimmiten tarvitset jäsennumeroasi.    

Jäseneduista saat aina tietoa myös Union jäsenpalvelusta puh. 020 741 2960 klo 10:00 – 14:00  ja sähköpostilla: jasenpalvelu@unioliitto.fi.  

Jäsenedut

Jäsenlehti 

UNIO-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa tuhdissa 28 sivun muodossaan. Lehdessä käsitellään sekä ajankohtaisia että ajattomampiakin työelämään liittyviä aiheita. 

  

Jäsenvakuutukset Vakuutusyhtiö Turvassa

Unio on vakuuttanut jäsenensä Turvan matkustajavakuutuksella ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Vakuutukset ovat voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 68 vuotta. Jos vakuutettu jää eläkkeelle ennen kuin täyttää 68 vuotta, vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jää pysyvälle eläkkeelle. Liiton jäsenenä saat Turvasta myös merkittäviä jäsenetuja.

 

Matkustajavakuutus

Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä sekä kotimaan vapaa-ajan matkoilla vakuutusehtojen mukaisesti. Matkustajavakuutuksessa vakuutettuina ovat liiton jäsenet ja heidän mukanaan matkustavat alle 20-vuotiaat lapset, mukaan lukien omat lapset ja lapsenlapset, puolison lapset sekä vakuutetun kanssa vakinaisesti samassa taloudessa asuvat lapset. Vakuutus ei sisällä matkatavaravakuutusta.

Liiton jäsenkortti toimii matkavakuutuskorttina, joten se kannattaa pitää aina matkalla mukana. Vaihtoehtoisesti saat matkavakuutuskortin puhelimeesi lataamalla ilmaisen TaskuTurva –mobiilisovelluksen. Ammattiliitto Union jäsenet näkevät sovelluksen kautta niin omat henkilökohtaiset vakuutuksensa kuin vakuutukset, jotka liitto on ottanut jäsenilleen. Lisätietoja TaskuTurvasta ja sen latausohjeet löydät täältä.

 

 

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Liitto on ottanut jäsenilleen myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Vakuutuksesta korvataan vakuutusehtojen mukaisesti tapaturman hoitokuluja ilman omavastuuta. Lisäksi vakuutukseen sisältyy korvaus tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta.

Löydät lisätietoa jäsenvakuutuksista ja vakuutusehdoista: turva.fi/unio.

Lataa tästä matkavakuutus- tai viisumitodistus

 

Täyden kympin asiakasedut Turvasta

Turva tarjoaa ammattiliitto UNIOn jäsenille 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon. Turvan Liittokasko-autovakuutus sisältää erinomaisen bonusedun: bonuksesi eivät laske, vaikka vahinko sattuisikin, jos olet ajanut kolme vuotta ilman vahinkoja. Lisäksi Liittokasko sisältää mainion sijaisautoedun: matkasi jatkuu, vaikka autosi hyytyisi kesken matkan teknisen vian vuoksi.

 

Järjestövakuutus Vahinkovakuutusyhtiö If’issä 

Unio on ottanut jäsenten turvaksi järjestövakuutuksen, josta korvataan mahdolliset henkilö- ja esinevahingot liiton tapahtumiin osallistuessasi. 

Union jäsenet saavat Ifin vakuutuksista tuntuvia järjestöasiakkaan If-keskittäjäalennuksia. Lisätietoja https://www.if.fi/henkiloasiakkaat/jarjestot/unio 

 

Teboilin polttoainealennus 

Union jäsenkortin kääntöpuolella on magneettiraita, jolla saat alennusta poltto- ja voiteluaineista Teboil-huoltamoiden kulloinkin voimassaolevista hinnoista.

Alennuksia saa on 2,1 snt/ltr dieselistä ja bensiinistä, 10 % voiteluaineista ja 5 % nestekaasusta, autokemikaaleista ja pesusta. Alennukset ovat voimassa myös Teboil automaattiasemilla Teboil Express automaattiasemia lukuun ottamatta. Tarkemmin www.teboil.fi/liitto 

 

Lakimiesneuvontaa yksityiselämän asioissa 

Jäsenemme saavat tarvitessaan Asianajotoimisto Eversheds Sutherland’ista lakiasioiden puhelinneuvontaa yksityiselämää koskevissa oikeudellisissa asioissa. Jäsenelle maksuttoman neuvonnan edellytyksenä on, että lakimies voi selvittää asian puhelimessa ilman perehtymistä asiakirjoihin. Luottamuksellinen neuvonta voi liittyä esim. kiinteistö- tai asuntokauppoihin, perhe- ja perintöoikeuteen.

Varaudu kertomaan jäsenkortistasi jäsennumero. Puhelinneuvonta toimii ma-pe klo 10-16 seuraavissa numeroissa: Helsinki 010 6841 400, Hämeenlinna 010 6841 401, Jyväskylä 010 6841 402, Tampere 010 6841 403, Turku 010 6841 404. 

 

Levin Etelärakan mökki 

Union jäsenenä saat 20 % alennusta Etelärakan juuri remontoidusta kahdeksan hengen lomamökistä. Esittely, varaustilanne ja hinnasto https://etelarakka.fi/.

Laita varausten viestikenttään viesti ”Union jäsen -20%”. Hinnat sisältävät loppusiivouksen.  

 

Meri-Ruukin lomakylä

Meri-Ruukin lomakylässä Meri-Teijossa on mökkejä vuokrattavana jäsenetuhintaan.

Normaalikausi 2021

Viikkonumerot:

2-7 11.1-18.2.
9-13 1.3.-31.3.
14-22 6.4.-31.5.
35-52 30.8.-19.12

 

Viikonloppu (pe-su/pe-ma) 360,00 eur/380,00 euroa.

Arkiviikko (4 vrk/ ma-pe) 380,00 euroa.

Viikko (7 yötä) 570,00 euroa.

 

Sesonkikausi 2021

Viikkonumerot:

1 1.1.-10.1.
7-8 19.2.-28.2.
13 1.-5.4.
22-34 1.6-29.8.
52-1 20.-31.12.

 

Viikonloppu (pe-su/pe-ma) 440,00 eur/460,00 euroa.

Arkiviikko (4 vrk/ ma-pe) 500,00 euroa.

Viikko (7 yötä) 750,00 euroa.

 

Rantasauna 25,00 eur/h lomakylän asukkaille.

Mökit varattavissa myös muina ajanjaksoina!

Varaukset/tiedustelut: Meri-Ruukin lomakylä

p. 0400 872 172 tai info@meri-ruukki.fi, www.meri-ruukki.fi

 

Suomen Hostellijärjestö

Lomaretkiä silmällä pitäen; Suomen Hostellijärjestöllä on ympäri Suomea useita erilaisia hotellitasoonkin yltäviä edullisia majoituskohteita. Hostellijärjestöön kuuluvissa kotimaan hostelleissa saa 10 % alennuksen esittämällä Union hostellitunnuksella varustetun jäsenkortin. Saat myös ulkomailla hostellimajoitukseen tarvittavan kansainvälisen hostellikortin (myös mobiiliversio) jäsenhintaan.

Lisätietoja: Suomen Hostellijärjestö ry, www.hostellit.fi/ 

 

1.askel-hyvinvointijaksot 

Palkansaajien Hyvinvointi ja Terveys eli PHT järjestää täysihoidollisia ja erittäin edullisia 1.askel-hyvinvointijaksoja työikäisille aikuisille ja heidän perheilleen. Aikuisten jaksoilla muun muassa aktivoidutaan liikkumaan tai pudottamaan painoa.

Hakuajat, hakuohjeet ja lisätietoa: www.pht.fi. 

 

Viking Line 

Viking Line tarjoaa Union jäsenille alennushintoja tietyillä risteilyillä. Etu on voimassa vapaa-ajan matkoilla (ei ryhmämatkoilla). Tarjolla on myös arvokuponkeja ja äkkilähtötarjouksia eri tuotetunnuksin. Varaudu näyttämään jäsenkorttiasi lippuja lunastaessasi ja terminaalissa.  

Tarkemmat tiedot, erikoistarjoukset ja varausohjeet www.vikingline.fi ja myös puhelimitse puh. 0600 41577 (1,64 €/puhelu + pvm)Varattaessa on mainittava tuotetunnus FPKRY 

 

Eckerö Line 

Eckerö Line myöntää  Ammattiliitto UNIO ry jäsenille 20 % alennuksen henkilölippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta (ajalla 28.6.-15.8.2021 alennus on -10 %). Alennukset vain verkkokaupasta käyttämällä tuotekoodia JARJ21 varausvaiheessa.

Voimassa oleva jäsen-/henkilökortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä. Etuhinnat koskevat UNIOn jäsenyhdistysten henkilöjäseniä sekä toimiston henkilökuntaa että muita samalla varausnumerolla matkustavia. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Edut voimassa vuoden 2021 loppuun saakka.

Varaukset www.eckeroline.fi/UNIO . Kokoukset ja ryhmämatkat ma-pe klo 8-19, puh 09-22 88 540 ryhmat@eckeroline.fi

Tallink Silja 

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle. 

Liity Club One –kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen.    

Liittyminen tapahtuu Union sopimusetunumerolla 133184. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, siirrämme sinut Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin rekisteröimme Sinut sopimusetuasiakkaaksi ja postitamme tarvittaessa Silver-tason kortin. Lisätietoa kanta-asiakkuudesta www.clubone.fi 

Hintatiedot ja varaukset: Silja Line: puh. 0600 174 552, Tallink: puh. 0600 15700 (1,75€/vastattu puhelu + pvm/mpm). 

Huom! Jos tiput Club One Bronze -tasolle, pääset takaisin Club One Silver –tasolle ilmoittamalla Silja Linelle tai Tallinkille olevasi Union jäsen 

  

Matkailukeskus Pajarinhovi, Kitee 

Matkailukeskus Pajarinhovi Kiteen Eläinpuiston vieressä antaa Union jäsenille perheenjäsenineen 20 % alennuksen Pajarinhovin normaalihintaisesta majoituksesta, pääsylipuista Pajarinhovin kylpylään ja Kiteen eläinpuistoon. Lisätietoa www.pajarinhovi.fi. 

 

Jäsenedut.fi 

Unio tarjoaa jäsenilleenJäsenedut.fi -palvelun veloituksettoman käyttöoikeuden. Palvelun kautta saat satoja erilaisia jäsenetuja verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä. Palveluun pitää rekisteröityä, koska alennukset saa vain ammattiliittoon kuuluva ja hänen perheenjäsenensä. Rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.  

Liikkeissä asioimista varten Jäsenedut.fi:n logo löytyy jäsenkortista. Union jäsenkortin esittämällä saat edut käyttöösi. www.jasenedut.fi. 

  

Katso vielä lisätietoja Union jäsenyhdistysten lomaosakkeista:   

Kelan toimihenkilöt ry:n jäsenten käytössä olevat lomaosakkeet: Lomaosakkeet 

  • 1.4.2020 lukien myös nousulaiset voivat kirjautua KTH:n jäsensivuille ja varata lomaviikkoja. KTH:n jäsensivuille kirjaudutaan jäsennumerolla ja salasanalla.
  • Jatkossa KTH avaa lomaviikkojen varaukset omille jäsenilleen 1.10. lukien ja nousulaisille 1.12. lukien.
  • Kohdetiedot: kelantoimihenkilot.fi

 

Ammattiyhdistys Nousu ry:n jäsenten käytössä olevat Holiday Club’in lomaosakkeet.

  • Nousu avaa kevään Holiday Club lomaosakehaun jäsenilleen keväisin ja syksyisin erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Keväisin haetaan tulevan syksyn ja syksyllä seuraavan vuoden kevään lomaviikot.
  • Varauskäytännöt kerrotaan lomaosakehaun yhteydessä.
  • Kohdetiedot: nousu.org
  •  Pääset tutustumaan tarkemmin Holiday Clubin nousulaisille suunnattuihin etuihin täältä:https://www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu/Käyttäjätunnus: nousuSalasana: nousulomat

 

Unio jäsenetuesite 2021